martes, 31 de enero de 2017

Lettering

Com totes sabeu, ara estic fent molta cal·ligrafia, per això desprès de mesos assajant jo sola a casa per culpa de no tenir feina, i de que els tallers cada dia son més costosos sense pensar en els que no podem pagar-los sempre, em vaig posar jo sola a practicar a casa, seguint gent que si sap i gent que amb la millor intenció et va dient com ho vas fent i gràcies a això, m'atreveixo a fer un challenge a instagram per practicar la cal·ligrafia per el mes de l'amor !

Aquest el faré en castellà però qualsevol que el vulgui fer-ho, ho pot fer a l'idioma que vulgui però això si, m'heu d'etiquetar amb la meva adreça d'insta :  @MichelleManualitats per poder veure les vostres creacions, siguin com siguin, serà fàcil i divertit i així ens sortim de la por que fa no voler compartir-les perquè la lletra no és bonica o no és mai com la de les grans professionals. 

Ho fem ? Només has de seguir-me a l'instagram i cada dia escriure la paraula que us proposo aquí a partir de demà o del dia que vulguin per veure com us queda i així amb constància ho farem cada dia millor. 

Les paraules dia a dia per aquest  mes son : 


Espero us agradi i feliç mes de l'amor per les que ho gaudiu !

No hay comentarios: